Städservice Ystad

Städservice Ystad

Vi erbjuder vår städservice till alla som befinner sig i Skåne, oavsett om det är i Ystad eller någon annan stad finns vi här för att hjälpa dig med din städning. Våra tjänster ger dig tid över till annat och vi arbetar för att underlätta din vardag. Befinner du dig i Ystad eller närliggande städer och är i behov av städservice? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Star Clean Trelleborg!

Städservice Ystad

Hemstäd

Med vår hemstädning så får du hjälp i vardagen med den dagliga städningen. En grundlig städning som underlättar din vardag och ger dig tid att lägga på annat.

Storstäd

Det lilla extra som man inte gör vid varje städning. Vid en storstädning erbjuder vi en komplett städservice där vi rengör i princip hela huset invändigt.

Städservice

Flyttstäd

Dags att flytta? Vi hjälper er med den sista städningen så ni kan lägga fokus på er nya bostad. Med noggrannhet och kvalitet får du här en städservice som uppfyller kravbilden så att ni kan lämna ifrån en kliniskt ren bostad.

Städservice Ystad

Företagsstäd

Vad är inte härligare än att komma till ett rent och fint kontor/jobb och bara behöva lägga fokus på att utveckla din verksamhet.

Abonnemang & vid behov

Hos oss kan ni välja mellan att starta ett abonnemang där ni bestämmer hur ofta vi ska städa eller bara få hjälp med städning vid behov.

Det här ingår i vår städservice

Hemstäd

Städning av Kök:

Vi gör en grundläggande rengöring av ditt kök, där vi bland annat våttorkar vitvaror, köksluckor och elektronikprodukter utvändigt. Dessutom rengör vi bänkskivor, kranar och kakel. Därefter går vi vidare till kökets öppna ytor där vi dammsuger och våttorkar golvet samt även dammtorkar bord, stolar och golvlister. Sist men inte minst så tömmer vi även soporna och våttorkar utrymmet där soporna är. 

Badrum:

Vi ger ditt badrum en städning där vi rengör handfat, toalett och dusch/badkar. Badrummets kakel, spegel och kranar får sig också en rengöring samtidigt som vi även dammsuger samt våttorkar golv och mattor. Även här tömmer och rengör vi soptunna. 

Rum & övriga utrymme:

I dina andra rum så genomför en noggrann rengöring av alla dina öppna ytor, där vi dammar av allt från tavlor till golvlister. Vi dammsuger din soffa och fåtölj samt putsar rent speglar. Slutligen så dammsuger vi dina mattor och golv samt genomför en torkning av golvet. 

Storstäd 

Kök:

Utöver det som ingår i hemstäd så genomför vi även en komplett rengöring av din spis och ugn, där spisfläkten inkluderas. Vi dammtorkar och våttorkar även alla skåp både invändigt samt utvändigt, dessutom våttorkning av din kyl. Vi rengör även tak och väggar samt en invändig fönsterputsning. En total städning av köket helt enkelt. 

Badrum:

Det som skiljer sig från den vanliga städningen är att i ditt badrum så rensar vi även din golvbrunn, putsar fönsterna samt rengör alla badrumsskåp både invändigt och utvändigt. Vi gör det lilla extra för ett skinande rent badrum. 

Rum & övriga utrymme:

Vid en storstädning så gör vi den grundläggande städning i dina rum och en hel del mer. Här rengör vi tak och väggar samtidigt som vi torkar av dörrar, skåp samt garderober. Vi rengör även din tvättmaskin och torktumlare. Invändig fönsterputsning och torkning av persienner ingår också i storstädningen.

 

Flyttstädning

Kök:

När vi genomför en flyttstädning i ditt kök så ser vi till att rengöra alla vitvaror så som diskmaskin, spis, kyl och frys. Frysen kan endast rengöras om den är tinad innan städningen påbörjas. Förutsatt att alla skåp och lådor är tomma så rengörs de också, även filtret till köksfläkten rengörs. Kort och gott så rengör vi allt som krävs för att ni ska kunna lämna ifrån er bostaden med gott samvete. 

Badrum:

Vi rengör all sanitär, väggar och avlopp. Dessutom så torkar vi av speglar, fönsterbrädor och belysning. Avloppsbrunn, golv och förvaringsutrymmen får sig en rengöring. 

Rum & övriga utrymme:

Vi rengör allt från golv och lister till fönsterbrädor och speglar. Du får en komplett städning av dina garderober, förutsatt att de är tömda innan vi börjar. Vi rengör alla fria ytor med dammsugning och våttorkning. 

Kontakta oss

Star Clean Trelleborg

Parkgatan 8, 23152 Trelleborg
072 – 993 37 71 076 – 890 92 98
starcleantbg@hotmail.com

Kontaktformulär